"The sky is not the limit"

Laat uw vastgoed schitteren

Vastgoed is belangrijk voor veel ondernemingen. Een gebouw of een landgoed is vaak het visitekaartje van het bedrijf. Hierop worden mensen ontvangen voor zakelijke doeleinden of worden klanten ontvangen die genieten van vakantie of zomaar wat vrije dagen. Het is belangrijk dat vastgoed goed in beeld wordt gebracht zodat een klant enthousiast wordt bij het zien van het gebouw of het landgoed. Een luchtfoto is daarvoor het meest geschikte middel. Air Shoots maakt van uw vastgoed een schitterende foto vanuit de lucht. Vanuit verschillende perspectieven worden er foto's geschoten zodat er een mooi totaalbeeld van de locatie ontstaat.

Fotograferen van gebouwen

De sfeer van een gebouw is belangrijk bij het uitdragen van een uniforme boodschap richting de klant. Air Shoots helpt bij het creëren van de gewenste sfeer door elk gebouw van haar beste kant in beeld te brengen. Vanuit de lucht is het gemakkelijker om bepaalde aspecten, bijvoorbeeld een stukje bijzondere architectuur, te laten zien dan vanaf de grond. Air Shoots begrijpt dat vastgoed belangrijk is voor een onderneming en draagt graag bij aan een professionele luchtregistratie.

In beeld brengen van een landgoed

Vakantiebedrijven hebben er baat bij dat er een leuke, gezellige sfeer wordt gecreëerd bij een vakantiepark. Beelden hebben meer impact dan woorden en kunnen het sfeerbeeld flink versterken. Air Shoots maakt het mogelijk om vanuit de lucht complete vakantieparken te fotograferen, maar het is natuurlijk ook een optie om bepaalde onderdelen van een landgoed extra te belichten. Luchtfoto's zijn uitermate geschikt voor commerciële doeleinden zoals reclamespots, advertenties en brochures. In samenspraak met u maakt Air Shoots de gewenste luchtfoto's van uw landgoed.