"The sky is not the limit"

Luchtfotografie een vak apart

Bij het maken van de perfecte luchtfoto's komt flink wat kijken. Hoogtebestendigheid van de fotografen is van belang, evenals het beheersen van de techniek tot in de puntjes. Een foto schieten op hoogte verschilt van een opname op de grond. Een luchtfotograaf moet de afstand en het contrast te allen tijde in de gaten houden, om geen rare verhoudingen te laten ontstaan op foto's. Hoogte foto's maken is ook rekening houden met de wind. De kleinste beweging kan immers leiden tot een bewogen luchtopname. De professionals van Air Shoots zijn getraind en hebben ruime ervaring zodat luchtfotografie voor hen geen probleem is.

Waarom luchtfoto's?

Een luchtopname door een professionele luchtfotograaf kan wat extra's bieden als u een mooie registratie wilt hebben van een evenement, maar ook een overzichtsfoto is een mogelijkheid op het gebied van luchtfotografie. De mogelijkheden van hoogte foto's zijn uitgebreider dan opnames vanaf de grond. U kunt op deze manier een gebeurtenis eens op een andere manier vastleggen. Natuurlijk kunt u bij Air Shoots zelf aangeven hoe de foto er ongeveer uit moet komen te zien. Onze fotografen zullen in samenspraak met u voorstellen dan voor de luchtfoto's. Op deze manier ontstaat de luchtopname die u voor ogen hebt.

De mogelijkheden van luchtfotografie

Air Shoots werkt uitsluitend met luchtfotografen die zijn uitgerust met het beste materiaal. Of u nu een hoogte foto vanuit een helikopter of een vliegtuig wilt of dat u kiest voor een luchtopname vanuit een hoog gebouw, uw foto is scherp en van topkwaliteit. Met een hoogte foto kunt u perfect in beeld brengen wat u wilt laten zien. Hierbij kunt u denken aan een registratie van een evenement, maar ook het tonen van uw bedrijfspand voor reclamedoeleinden is mogelijk.