"The sky is not the limit"

Air Shoots in de praktijk

Air Shoots heeft voor elk probleem een oplossing. Problemen betreffende luchtfotografie behoren met Air Shoots tot het verleden. Wij werken alleen met de allerbeste fotografen en het materiaal wat daarbij hoort. Zo krijgt u altijd scherpe en gedetailleerde luchtopnames. In samenspraak met u wordt er bekeken welk materiaal ingezet gaat worden. Daarbij is het van belang vanaf welke hoogte u de luchtfoto wilt laten maken en wat er afgebeeld dient te worden. Voor de meeste klussen maakt Air Shoots gebruik van een onbemande helikopter.

De speciale camera helikopter

Air Shoots werkt voornamelijk met een moderne onbemande helikopter die op afstand bestuurbaar is. Deze helikopter is voorzien van een uitstekende camera waardoor het mogelijk is om vanaf elke hoogte een luchtfoto te maken. Deze helikopter is ook in staat om een lucht video te maken in plaats van een enkele luchtopname. De camera helikopter van Air Shoots is dynamisch en wendbaar en kan zich in de meest moeilijke bochten manoeuvreren. Dit heeft als voordeel dat u vanuit elk standpunt een foto of video kunt laten schieten.

Foto's en video's met zorg

Air Shoots besteedt de grootste zorg aan haar foto's en video's. U als klant wenst een opname die een echte meerwaarde vormt voor uw bedrijf. Elke video of foto wordt gemaakt met een doel, bijvoorbeeld om de sfeer van een gebouw of evenement te laten zien. Air Shoots maakt nooit zomaar een opname. Voordat een foto of video geschoten wordt, vindt er eerst onderzoek plaats over hoe de foto of video het mooiste op beeld komt. Deze voorbereiding zorgt er voor dat uw luchtopname nog beter weergeeft wat er te zien is.