"The sky is not the limit"

Luchtvideo

Air Shoots biedt u de mogelijkheid om een professionele luchtvideo te laten maken van uw evenement of omgeving. Met behulp van een videokopter zorgen onze top videografen voor een spectaculaire weergave. Een luchtvideo van Air Shoots geeft een unieke blik op welke gelegenheid dan ook. Vanuit de lucht krijgt u een prachtig overzicht en ziet u beelden die u niet eerder gezien heeft. Onze helikopter shots worden geschoten met de meest actuele apparatuur, waardoor u er zeker van bent dat de luchtvideo de beoogde topkwaliteit heeft.

Videohelikopter

De luchtvideo's van Air Shoots worden gemaakt met een videohelikopter die is uitgerust met de meest moderne apparatuur op het gebied van video- en fotografie. Tevens werken wij met uitsluitend professionals, die oog hebben voor scherpte, diepte en contrast. De helikopter shots zijn uitstekend geschikt voor een luchtweergave van een evenement of het in kaart brengen van een omgeving. Onze videohelikopter zorgt voor professionele luchtvideo's, met haarscherp beeld. Vanuit de lucht krijgt u een weergave die echt wat bijdraagt aan de foto's en video's die vanaf de grond zijn geschoten.

Luchtvideo Air Shoots

Een luchtvideo van Air Shoots is niet zomaar een luchtvideo. Wij werken altijd in overleg met u als klant. Bij het aanvragen van een luchtvideo vanuit een videohelikopter bespreken we met u uitgebreid uw wensen en wat het doel is van de luchtvideo. Aan de hand van deze informatie kunnen onze professionele foto- en videografen u een voorproefje geven van de helikoptershots die gemaakt kunnen worden vanuit de videokopter. De ruime ervaring en professionaliteit van Air Shoots zorgen ervoor dat uw luchtvideo gegarandeerd een succes wordt, voor welke doeleinden u de luchtvideo ook wil gebruiken. Een luchtvideo is een uitstekend reclamemiddel voor op beurzen, congressen of op open dagen. Neem vrijblijvend contact op met Air Shoots en informeer naar de mogelijkheden voor uw luchtvideo.