"The sky is not the limit"

Inspectie vanuit de lucht

Het bouwen van constructies bij bruggen of panden is van essentieel belang. Een constructiefout kan immers tot instorting leiden met als gevolg gewonde bouwvakkers of erger. Om dit te voorkomen is het verstandig om inspectiefoto's te laten maken. Air Shoots verzorgt foto inspecties vanuit de lucht. Hiermee wordt het mogelijk om de kleinste details te bekijken en te inspecteren op eventuele misstanden of gebreken. Voorkomen is altijd beter dan genezen en foto inspectie van Air Shoots kan daarbij helpen.

Voorkom calamiteiten met luchtfotografie

Voorafgaand aan het bouwen van een constructie wordt er een uitgebreid ontwerpplan opgesteld. Wanneer alles op papier in orde lijkt, en alle draagkrachten zijn berekend, wordt er overgegaan tot het aanleggen van de constructie. Echter, de bouw blijft mensenwerk waarin altijd iets mis kan gaan. Calamiteiten inspectie van Air Shoots helpt bij het in de gaten houden van de voortgang van de constructie. Met de haarscherpe beelden van onze fotografen kunt u tot in de kleinste details zien of alles uitgevoerd wordt zoals het van te voren bedacht is. Deze calamiteiten inspectie dient puur ter preventie en kan dus ongelukken voorkomen.

Bijzondere toepassing

Niet alleen bij het bouwen van constructies is foto inspectie van belang. Ook bij het beheren van grote menigtes bieden de inspectiefoto's van Air Shoots een helpende hand. Vanuit de lucht kunnen verschillende bezoekersstromen perfect in de gaten worden gehouden, zodat er ingegrepen kan worden op het moment dat er iets mis dreigt te gaan. Crowdcontrol is een bijzondere toepassing die mogelijk is met de luchtfotografie van Air Shoots Voor festivals en demonstraties is deze vorm van foto inspectie uitermate geschikt. Ook als lesmateriaal kunnen inspectiefoto's worden ingezet om in de toekomst dreigende situaties te herkennen.