"The sky is not the limit"

Ontdek de mogelijkheden van lucht videografie

Grote sportevenementen als de Tour de France worden geregistreerd door een videohelikopter. Deze zorgt er voor dat de wielrenners perfect in beeld gebracht worden met een stabiele sky camera. Air Shoots kan voor u bij elke gelegenheid een prachtige luchtopname maken. De videograaf werkt met een top sky camera, die zelfs het kleinste detail scherp in beeld weet te brengen. Lucht videografie is de manier om vastgoed of evenementen op een dynamische manier weer te geven. Bekijk hier wat er zoal mogelijk is.

Lucht videografie, vakmanschap

Het maken van een goede luchtopname is een complexe bezigheid. Air Shoots werkt voornamelijk met onbemande, op afstand bestuurbare, helikopters. De aan de helikopter bevestigde sky camera schiet schitterende beelden, mits deze goed bestuurd wordt door de piloot op de grond. De videografen van Air Shoots hebben ruime ervaring in het besturen van deze sky camera's. Een luchtopname is daardoor altijd een prachtige representatie van de gelegenheid die u wilt laten vastleggen.

Waarvoor wordt lucht videografie gebruikt?

Voor promotionele doeleinden kunt u gebruik maken van een videograaf van Air Shoots Door middel van lucht videografie kunt u uw bedrijfspand op een interessante en dynamische manier in beeld brengen. Een sky camera is ook in staat om een groot evenement als een festival vanuit de lucht te registreren, interessant voor bijvoorbeeld een 'aftermovie'. De mogelijkheden van de sky camera zijn gevarieerd. Het is mogelijk om een luchtopname van dichtbij te maken, maar ook een overzicht vanaf grotere hoogte behoort tot de mogelijkheden bij Air Shoots Lucht videografie is een bijzondere manier van registeren en wordt steeds vaker ingezet voor allerhande doeleinden. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden.