"The sky is not the limit"

Dichterbij met de nieuws heli

Er is geen betere manier om snel verslag van een nieuwsgebeurtenis te doen dan met een helikopter. U krijgt direct een uitstekend beeld van wat er precies aan de hand is en u kunt zo dichtbij mogelijk komen als u zelf wilt. Air Shoots heeft een camera heli beschikbaar om verslag te doen van een spectaculair, ernstig of bijzonder voorval. De voordelen van een camera helikopter zijn de wendbaarheid, de snelheid en het gemak waarmee de plaats van de gebeurtenis bereikt kan worden. Een nieuws heli van Air Shoots geeft uw bedrijf meer mogelijkheden als het om het verslaan van nieuws gaat.

Meer mogelijkheden met een camera helikopter

Bij ernstige gebeurtenissen wordt al snel een weg afgesloten zodat de hulpdiensten vrij spel hebben en niet in de weg gereden worden door journalisten die verslag willen doen. Helaas voor de media is het dan moeizaam om het publiek van juiste verslaggeving te voorzien. Met een camera heli van Air Shoots is dit wel mogelijk. De helikopter is in staat om vanuit de lucht te laten zien wat er aan de hand is en wat de ontwikkelingen op dat moment zijn. Met een camera helikopter zit u dichter op het nieuws en heeft u een voorsprong op andere media.

Bewegende beelden

De nieuws heli maakt bewegende beelden van wat er zich op de grond afspeelt. Deze mogelijkheid wordt gewaardeerd door het publiek, dat graag voorzien wilt worden van de nieuwste informatie. De camera helikopter van Air Shoots wordt bestuurd door een professionele piloot, die er voor zorgt dat alleen de mooiste en beste beelden vanuit de lucht gemaakt worden. De camera helikopter is inzetbaar bij elke gelegenheid en is een uitstekende aanvulling op uw huidige mogelijkheden voor nieuwsvoorziening.