"The sky is not the limit"

De inzetbaarheid van Air Shoots

De luchtfotografen van Air Shoots zijn in te zetten bij zeer uiteenlopende evenementen of gebeurtenissen. Air Shoots begrijpt dat elke situatie om een specifieke aanpak vraagt en helpt u graag bij het maken van een prachtige luchtregistratie. De inzetbaarheid van Air Shoots bij evenementen is een meerwaarde voor hetgeen u georganiseerd heeft. De evenementenfotograaf maakt scherpe en gedetailleerde luchtopnames, die perfect de sfeer van het evenement weergeven. U kunt kiezen voor algemene overzichtsfoto's of voor specifieke aspecten die extra aandacht moeten verdienen.

Vastgoed en media

Er is geen betere manier om uw pand beter in beeld te brengen dan via een luchtopname van Air Shoots Vanuit de lucht ziet elk gebouw er imposanter en grootser uit dan vanaf de grond. Onze vastgoed fotograaf houdt te allen tijde het contrast, de stand van de zon en het perspectief in oog zodat u een mooie representatie van uw pand ontvangt. Air Shoots kan ook ingezet worden voor de media. Onze mediafotograaf kan via een luchtopname dicht bij het nieuws komen en zo perfecte weergaven van een gebeurtenis maken. Een luchtfoto van Air Shoots geeft de situatie beter weer dan een foto die vanaf de grond is genomen.

Calamiteiten en inspectie

De inzetbaarheid van Air Shoots is ook mogelijk op het gebied van calamiteiten en inspectie. Een calamiteiten foto kan helpen bij het vinden van een oorzaak. Daarnaast is calamiteiten fotografie interessant voor nieuwsbedrijven die graag op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen. Maar luchtfotografie van Air Shoots kan ook gebruikt worden voor inspectie. Een foto inspectie van een constructie bij een stadion of een brug kan eventuele beschadigingen of constructiefoutjes aan het licht brengen. Met deze calamiteiten inspectie kunt u een ongeluk voorkomen en daarmee een hoop geld besparen.