"The sky is not the limit"

Leg uw evenementen vast

Het fotograferen en filmen van evenementen is een complexe aangelegenheid. Bij evenementen komen veel mensen op één plek samen. Om vanuit het juiste perspectief de best mogelijke foto's en video's te schieten is daarom vakmanschap vereist. De professionals van Air Shoots weten als geen ander hoe een evenement het best in beeld gebracht kan worden. Met subtiele standpuntwisselingen kan er een totaal andere sfeer worden gecreëerd. Natuurlijk zijn alle foto's of HD video-opnames aan te passen aan uw wensen. Op deze manier krijgt u een schitterende registratie van uw evenement vanuit de lucht.

Sportwedstrijden

Sportwedstrijden zijn een onuitputtelijke bron voor een geslaagde foto- en vooral videoregistratie. Vanaf de grond kunnen er prachtige foto's worden gemaakt, maar vanuit de lucht is het eenvoudiger om de wedstrijd goed in beeld te brengen. Zeker in het geval van wielrennen, watersporten of wintersporten kunnen video's in HD-kwaliteit een uitkomst zijn. Het wedstrijdverloop kan perfect gevolgd worden vanuit de lucht. Luchtopnames van sportwedstrijden geven tevens de sportfan een extra bron van informatie en dus een compleet nieuwe beleving van sport. Air Shoots zorgt er voor dat de cruciale momenten in een sportwedstrijd haarscherp worden vastgelegd.

Concerten en grootschalige evenementen

In de muziekwereld ontstaan er steeds meer festivals. Ook op het gebied van beurzen en bijeenkomsten is er een groei te zien. Steeds groter wordt dan ook de vraag naar een luchtregistratie van een groot evenement. Air Shoots verzorgt luchtfotografie en HD-video's bij muziekevents, festivals en andere grote bijeenkomsten. Op deze manier kunt u unieke sfeerbeelden verkrijgen, die in te zetten zijn voor promotionele doeleinden of voor verslagen van het evenement. De kwaliteit van de luchtfoto's en HD video-opnames van Air Shoots zijn subliem waardoor zelfs het kleinste detail waarneembaar is.