"The sky is not the limit"

Kernwaarden Air Shoots kwaliteit en veiligheid

Het maken van professionele luchtopnames, zowel video als foto, vereist vakmanschap. Een opname mag immers niet bewogen zijn en in het geval van video's dienen deze trillingsvrij te zijn. Dankzij de allernieuwste vliegtechnieken die Air Shoots hanteert zijn de videobeelden vanuit de lucht voor meer dan 95% trillingsvrij. Een stabiele opname geeft een nog beter overzicht van de sportwedstrijd, het evenement of een willekeurige andere situatie. De vliegtechnieken van Air Shoots bieden een grote mogelijkheid op het gebied van inzetbaarheid. Onze multimediale aanpak kan ingezet worden in elke situatie.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Air Shoots hoog in het vaandel. Bij het maken van luchtfoto's en luchtvideo's zijn er zekere risico's. Air Shoots zal te aller tijden de veiligheid waarborgen, anders wordt zullen onze toestellen aan de grond blijven totdat de veiligheid wel gewaarborgd kan worden. Deze veiligheid wordt bereikt door het voortdurend checken van de personen en de omgeving waarmee en waarbinnen gewerkt wordt. Air Shoots is daarnaast goedgekeurd en erkend door het ministerie van defensie. Dit betekent dat Air Shoots permissie heeft voor het maken van luchtfoto's en luchtvideo's.

Specificaties

Air Shoots werkt met de nieuwste technieken en het beste materiaal wat er op het moment beschikbaar is. De video-opnamen zijn in Full HD (1080P/24Mbps). Door de stabiele apparatuur bent u ook zeker van een trillingsvrije luchtvideo. Foto-opnamen worden gemaakt met 18MP (RAW). Dit zorgt er voor dat de luchtfoto's haarscherp en zeer gedetailleerd zijn. Air Shoots is voortdurend op zoek naar innovatie en garandeert daarmee dat uitsluitend de best mogelijke apparatuur wordt gebruikt voor het maken van uw luchtvideo's en luchtfoto's.