"The sky is not the limit"

Mediafoto's vanuit de lucht

Tegenwoordig worden via media als Twitter en Facebook duizenden foto's per dag geplaatst. Zeker wanneer er een belangrijk nieuwsfeit plaatsvindt zijn er op deze twee media vaak als eerst foto's te vinden. Echter, dit zijn doorgaans onprofessionele weergaven waarop net te zien is wat er aan de hand is. Grotere media, zoals kranten of televisiestations hebben baat bij professionele foto's. Air Shoots biedt de mogelijkheid om opnames vanuit de lucht te maken, waardoor er een duidelijk en accuraat beeld geschetst kan worden van de situatie.

De toegevoegde waarde van luchtfoto's

Grondopnames worden vaak gebruikt door populaire media. Echter, er wordt vaak voorbijgegaan aan het feit dat een lezer of kijker van het nieuws in één oogopslag wil kunnen zien wat er gaande is en hoe de verhoudingen liggen bij bijvoorbeeld een ongeluk. Dit kan niet beter dan met luchtfoto's. Air Shoots legt elke belangrijke gebeurtenis vast op de gevoelige plaat vanaf kleine of grote hoogte. Vanuit de lucht kunnen specifieke details worden vastgelegd die vanaf de grond niet te zien zijn. Zeker wanneer een gebied wordt afgezet door hulpdiensten bijvoorbeeld. Met Air Shoots kunt u toch de gebeurtenis vastleggen zoals u dat wilt.

Mediafotograaf

De mediafotograaf van Air Shoots werkt in opdracht van verschillende media. Zowel kranten, internetsites als televisiestations kunnen gebruik maken van deze dienst. Luchtfoto's zijn een welkome aanvulling op elk nieuwsbericht, omdat het artikel beeldend wordt gemaakt en de lezer direct een indruk van de situatie krijgt. De mediafotograaf is inzetbaar bij elke gelegenheid en maakt vanuit de lucht de registratie die u wenst te hebben. Air Shoots maakt nauwkeurige en scherpe foto's die tot op het kleinste niveau de situatie weergeven.